1bb80b6a198bca2568965fc3290893dd.jpg

Neem eens een kijkje

89. Laura fotostudio Kapstok 5W1A9346 kleinRegelmatig houden wij open huis middagen. Op die manier willen wij iedereen die geïnteresseerd is in Logeerhuis Kapstok, als mogelijke gast, mantelzorger of vrijwilliger of gewoon omdat u er meer van wilt weten in de gelegenheid stellen om een kijkje te komen nemen.

Deze open huis middagen vinden plaats op onderstaande data van 16.00 tot 18.00 uur.

Komende open huis middagen 2019

25 januari
22 februari
29 maart
19 april
17 mei
21 juni
26 juli
30 augustus
27 september
25 oktober
29 november
13 december

Wij heten u van harte welkom!

Gastenbegeleidster Véronique stelt zich voor:

DSC 9620"Wat is er mooier dan van je hobby je werk maken?"

Met wie deel je de voordeur?
Met Erik en onze heidewachtel Ranka.

Wat zijn je hobby’s
Rommelmarkten aflopen op zoek naar dat ene leuke dingetje. Dat hoeft niet duur te zijn, het moet me raken en een aanvulling op een van onze verzamelingen zijn. Ook ‘Tante Pollewop” zie ik als een hobby, dat is een kastje aan ons huis waar mensen gratis boeken uit kunnen halen.
Ze hoeven ze niet te ruilen, gewoon meenemen en lekker van genieten. We zetten er een pollewop stempel in, als mensen het openslaan denken ze weer even aan ons kastje.
Zelf lees ik ook graag, met name boeken van Camille Läckberg: een Zweedse auteur die haar land prachtig omschrijft. Toen ik 16 was heb ik een jaar in Zweden gewoond, tijdens het lezen komt dat prachtige landschap tot leven.
Ook ben ik zorgvrijwilliger in het hospice in Horst.

Gastenbegeleidster Petra stelt zich voor:

DSC 9618Wie goed doet, goed ontmoet.

Met wie deel je de voordeur?
Met Ben en nog een maand met onze jongste zoon Guus.
Zoon Coen en dochter Sofie zijn al eerder uitgevlogen.

Wat zijn je hobby’s
Ik vind het leuk om gezonde maaltijden te bereiden. Gezonde voeding interesseert me. Ik vind het ook belangrijk om goed voor mezelf te zorgen, dat doe ik door te sporten, te bewegen, op tijd ontspanning te zoeken en gezond te eten. Ik denk ook dat je pas goed voor anderen kunt zorgen als je eerst goed voor jezelf hebt gezorgd.
Ik ben geïnteresseerd in levensverhalen van mensen, iedereen heeft zijn eigen verhaal en dat is vaak mooi om te horen.

Gastenbegeleidster Mia stelt zich voor:

"Dat mantelzorgers ook even op adem kunnen komen"DSC 9603

Met wie deel je de voordeur?
Met mijn man Mart en onze kinderen Lisa en Jeroen.

Wat zijn je hobby’s
Dat is het doen van vrijwilligerswerk bij de dorpsdagvoorziening in Kronenberg; we noemen het de Kompagnie. Ik zorg dat de mensen een leuke dag hebben: drink koffie met ze, luister naar hun verhalen en daarna spelen we spellen. Ook organiseer ik uitjes voor deze twaalf mensen. Laatst hadden we een speurtocht uitgezet door Evertsoord. De mensen gingen in een treintje door het dorp en losten de vragen op, erg leuk!
Verder houd ik van zwemmen, badmintonnen, lezen en bijpraten met een kopje thee. Ik moet bekennen dat ik verslaafd ben aan spelletjes op mijn telefoon, Candy Crush maar ook Sudoku’s vind ik heerlijk om te doen.